• Školské akcie

      • Strieborná medaila z celoslovenského kola ŠVOČ
        • Strieborná medaila z celoslovenského kola ŠVOČ

        • 06.05.2024 13:26
        • Dňa 30.apríla 2024 sa na Fakulte techniky Technickej univerzity vo Zvolene, konal 23. ročník Študentská vedeckej a odbornej činnosti. Vyhlásené boli celoslovenské súťažné sekcie Výrobná technika a ekotechnika a Stredné školy.

           
        • Fakultná konferencia ŠVOČ je podujatie, na ktorom sú prezentované najlepšie samostatné vedecké a odborné práce študentov. Konferencia umožňuje výmenu teoretických a praktických poznatkov a prezentáciu aktuálnych výsledkov vedeckých a odborných prác študentov súvisiacich s odborným zameraním fakulty. Cieľom konferencie je zároveň prehĺbiť kontakty s univerzitami, strednými školami, vedeckovýskumnými pracoviskami a praxou.

           

          Našu školu na súťaži reprezentovali žiaci s projektom „eFUEL“. Na rozdiel od iných súťaží, sa náš tím zameral na stanovenie hypotéz, meranie , ekonomické zhodnotenie a celkovú prezentáciu témy - s dôrazom klimatické aspekty.  Na projekte žiaci spolupracovali s učiteľmi  odborných dopravných a odborných ekonomických predmetov a anglického jazyka. V praktickej realizácii sa opierali o skúsenosti majstrov odborného výcviku v odboroch automechanik a grafický dizajn. Vysokoškolskú odbornú porotu náš projekt natoľko zaujal, že mu udelila celkové 2.miesto. Blahoželáme Oliverovi JANEGOVI, Veronike HOLEČKOVEJ, Marekovi POLLÁKOVI a Jánovi Danielovi PELTZNEROVI k fantastickému úspechu a ďakujeme za celoročnú skvelú reprezentáciu našej školy.

           

                                                                                                                        Ing. Jana Marenčáková, riaditeľka školy

           

        • Naspäť na zoznam článkov